Eee... przecież Adium to świetny komunikator nie dość, że obsługuje sporo platform to jeszcze świetnie wygląda. Polecam wszystkim którzy przesiedli się z windy na Maca zupełnie inne odczucia estetyczne.
szczottie
Tytuł: Re: Adium - Multikomunikator, gadu-gadu
Napisane: 2 mar 2010, o 13:00
Dołączył(a): 2 mar 2010, o 12:24 Posty: 25 Lokalizacja: Bielsko-Biała
Ja mimo wszystko korzystam z Kadu, bo z Adium mialem ciagle problemy z polaczeniem. Pozatym komunikator jest do komunikowania sie, a nie ogladania go ;)
Adium jest jakiś dla mnie wybrakowany, wole Tlen lepiej działa i jakoś bardziej konfiguracja mi pasuje. Jednak nie to samo co w Adium.
_________________ Komputer: MacBook Pro 17" 3.06GHz 4GB/500GB/GeForce 9600M GT 512MB Unibody Sysstem: Mac OS X (10.6.4) Telefon: iPhone 3G 16GB Black
Ja nie mam jeszcze znajomych, którzy używają innego komunikatora... Narazie muszę zostać przy gg, aby mieć z nimi kontakt(w sensie, ze przez Internet), przecież nie zniżek się do poziomu nk.
Dołączył(a): 24 cze 2010, o 10:22 Posty: 3 Lokalizacja: Ursynów, Warszawa
wie ktos moze co trzeba zrobic zeby co chwile adium mi nie dodawal usunietych kontaktow?
_________________ Moja skromna lista produktów Apple:
iPod Nano 3g 4GB srebrny
Macbook biały (Mac OS X Snow Leopard 10.6.3)
iPod Touch 3g 8GB (już niedługo)
Zapraszam na moje forum telefonu LG Cookie KP500: KP500Gadżety
paparazzi
Tytuł: Re: Adium - Multikomunikator, gadu-gadu
Napisane: 1 lip 2010, o 13:00
a jak je usuwasz? przez adium czy gdzie indziej? jak gdzie indziej to spróbuj przez adium :D a jak w adium to spróbuj gdzie indziej :D (gdzie indziej chodzi mi o np windowsowy GG)
co do samego adium to już wyrosłem z gadu gadu i służy mi on faktycznie do komunikowania się a nie do godzinnych bezsensownych pogawędek :D ustawiłem sobie skórkę, i wygląda czysto, przejżyście i nie zaśmieca biurka
Adium jest jakiś dla mnie wybrakowany, wole Tlen lepiej działa i jakoś bardziej konfiguracja mi pasuje. Jednak nie to samo co w Adium.
Cofam swoje słowa, nowe Adium jest na prawdę dobre jeszcze http://www.adiumxtras.com/ - Xtras pozwoli dopasować wam Adium do własnych potrzeb.
;)
_________________ Komputer: MacBook Pro 17" 3.06GHz 4GB/500GB/GeForce 9600M GT 512MB Unibody Sysstem: Mac OS X (10.6.4) Telefon: iPhone 3G 16GB Black
ale dziala :D na szczescie nie potrzebuję używać już gg, tych co mam to mam, i nikt nie robi nowego nr. ale jak ktoś się trafi to faktycznie będzie to problem