Creative i Logitech to raczej masówka i nie nastawiona ściśle pod audio. Do tej ceny to ciężko będzie znaleźć coś lepszego w "macowym" designie, ale poprzeglądaj oferty na głośniki firm: JBL, Bose, Harman Kardon
Dołączył(a): 7 gru 2009, o 20:31 Posty: 271 Lokalizacja: Warszawa
Jak zdecydujesz się na jakieś głośniki to czekamy na sprawozdanie jak się sprawują :)
_________________ Mac Forum MacBook Pro 15" Unibody/2.4GHz/500GB 7200RPM/4GB RAM/OSX6.4
Simatic
Tytuł: Re: Jakie głośniki do maca?
Napisane: 4 maja 2010, o 17:13
Ja mam JBL Spyro i sprawują się rewelacyjnie :)
PePe
Tytuł: Re: Jakie głośniki do maca?
Napisane: 11 cze 2010, o 08:48
Słuchałem ostatnio głośników podłączonych do kompa takiej mało znanej u nas firmy amerykańskiej Earthquake. Poprostu wymiękłem - szok, dwa nieduże głośniki, ale też nie małe tak dawały czadu że imprezę można by było zrobić :)). Niestety cena 1500 zł - ale głośniki mają tez wbudowaną stację dokującą do iPhona lub dowolnego iPoda - posiadają tez wygodnego własnego pilota oraz możliwość rozbudowy o subwoofer. Są bardzo uniwersalne ponieważ można podłączyć do nich bezpośrednio komputer , lub dowolny inny odtwarzacz lub iPoda. Dodatkowo w komplecie zewnętrzna karta muzyczna tak żeby np podłączyć kompa który ma słabą muzykę poprzez USB i tą właśnie kartę. Kurcze naprawdę przemyślana rzecz. http://www.optimaaudio.pl/?glosniki-do-multimediow,31